2008. Hágó Kupa – Csörgő lyuk

Hétvégén rendben lezajlott az idei Hágó-Fehérlófia- Kupa az ágasvári Csörgő-lyukban, és a Vándor-rét környékén. A verseny szokatlanul nagy népszerüségnek örvendett, mintegy 19 csapat nevezett. A rétre a nehéz megközelíthetőség ellenére rengeteg látogató is érkezett, legalább 10 rohangáló kiskölyök bizonyította, hogy a magyar barlangászok közösségében – alacsonyabb komfortszint és több cipekedés ellenére is, igenis megvannak az összetartás csírái.

1. helyezett: Gezim Fanatic – Szalai Vera, Panker Ádám, Losonci Gábor (Adrenalin, BEAC, túrahiéna)
2. helyezett: Balu csoportja – Kunisch Gyöngyvér Tapsi, Kunisch Péter Kagyó, Kiss Zoltán Pucu (Bekey, Szabó József csoport)
3. helyezett: Még tíz perc – Nagy Zsófi, Nagy Dénes, Gacsári Zoltán Birka (TBC, Gubacs)

Legtöbb csapatot indító csoport: Tolerancia Barlangkutató Egyesület 

Egyéni verseny díjazottjai:

Nőstények

1. helyezett: Gáspár Verus (abszolútban 2.)
2. helyezett: Tamasi Dóri

Hímek

1. helyezett: Pataki Dénes
2. helyezett: Szabó Dénes

Alapfokúsok

1. helyezett: Nagy András Garli
2. helyezett: Rojtos Norbert 

Gratulálunk a győzteseknek!

A verseny szponzorai: Simon Bécó, Overland, Tengerszem, Kocsis Bandi

Köszönjük verseny résztvevőinek a részvételt, a látogatóknak az érdeklődést, a szponzoroknak a segítséget! Ti töltöttétek föl tartalommal ezt a nagyszerű hétvégét, amihez mi a keretet biztosítottuk…  További balesetmentes és tartalmas barlangászatot kíván A BRIGÁD.

Gémes Nelli, Tisza Levente, Egri László, Takács Róbert, Nagy Balázs Szittya, Mészáros Rezső, Pataki Róbert, Mersdorf Panna, Králl Péter Kroll, Markó Gábor, Csekő Ábel, Kovács Marci, Izápy Viktor, Tóth Zoltán Nemferi, Nagy Imre Macsó, Szabó Emőke Gümőke